Vyšnios vaismedžio medžio drožlės GET RED puikiausiai tinka kiaulienos, jautienos, žvėrienos mėsoms rūkyti. Taip pat idealiai tinka žuvies, sūrio ir vaisių rūkymui. Vyšnios dūmas rūkomiems gaminiams suteikia švelnų, vaisinį ir lengvai saldų aromatą.
KAIP NAUDOTI?
Gerai išsivalykite kepsninės vidų tam, kad rūkoma mėsa neįgautų pašalinių nepageidaujamų skonių ir kvapų. Į specialų dūmų generatorių supilkite medžio drožles, nesupresuokite per stipriai. Įdėkite dumų generatorių įkepsninės dugną, uždekite įdegtukų pagalbą keliose vietose. Kai medžio drožlės pradės smilkti, sudėkite rūkomus gaminius ir uždarykite kepsninės dangtį, priverkite sklendes. Atkreipiame jūsų dėmesį, kad šaltam rūkymo budui tinkamiausia lauko temperatūra yra iki +12 laipsnių, tad rekomenduojame rinktis šaltą rūkymo būdą pavasarį, žiemą bei rudenį.
Reali prekės išvaizda gali neženkliai skirtis nuo pavaizduotos nuotraukose (atspalvis, raštas ir kt.)