Vyšnios vaismedžio medžio drožlės GET RED puikiausiai tinka kiaulienos, jautienos, žvėrienos mėsoms rūkyti. Taip pat idealiai tinka žuvies, sūrio ir vaisių rūkymui. Vyšnios dūmas rūkomiems gaminiams suteikia švelnų, vaisinį ir lengvai saldų aromatą.
KAIP NAUDOTI?
Išmirkykite medžio drožles vandenyje nuo 30 min. iki 48 val. pagal galimybes. Užkurkite kepsninę, medžio drožles suvyniokite į foliją, subadykite skylutes arba naudokite specialią dėžutę. Dėkite ant anglių, kai kepsninės temperatūrą sklendžių pagalba stabilizuosite iki 100 -135 laipsnių temperatūros ribose, pagal gaminamą produktą. Kai drožlės pradės rūkti, tuomet dėkite deflektorių, po to rūkomus gaminius, uždarykite kepsninės dangtį. Primename, jog konkretus rūkymo būdas, laikas, technologija ir temperatūros priklauso nuo to ką rūkote, bei nuo norimo skonio. Pateikiame tik preliminarias rūkymo kamado tipo kepsninėje instrukcijas.
Reali prekės išvaizda gali neženkliai skirtis nuo pavaizduotos nuotraukose (atspalvis, raštas ir kt.)