Švelnaus ir subtilaus skonio ir kvapo alksnio drožlės GET RED, skirtos šaltam rūkymui, puikiai tinka žuvies, jūros gėrybių bei daržovių rūkymui.
KAIP NAUDOTI?
Gerai išsivalykite kepsninės vidų tam, kad rūkoma mėsa neįgautų pašalinių nepageidaujamų skonių ir kvapų. Į specialų dūmų generatorių supilkite medžio drožles, nesupresuokite per stipriai. Įdėkite dumų generatorių įkepsninės dugną, uždekite įdegtukų pagalbą keliose vietose. Kai medžio drožlės pradės smilkti, sudėkite rūkomus gaminius ir uždarykite kepsninės dangtį, priverkite sklendes. Atkreipiame jūsų dėmesį, kad šaltam rūkymo budui tinkamiausia lauko temperatūra yra iki +12 laipsnių, tad rekomenduojame rinktis šaltą rūkymo būdą pavasarį, žiemą bei rudenį.
Reali prekės išvaizda gali neženkliai skirtis nuo pavaizduotos nuotraukose (atspalvis, raštas ir kt.)